11 Δεκεμβρίου 2021  10.00 – 14.00 Athenian Riviera Hotel

Κόστος συμμετοχής :

160€

100€ φοιτητές & ανέργους

Εισηγητής:

Βαρδαρός Μιχάλης

 

ATHENIAN EDUCATIONAL EXPERIENCE

Το εξειδικευμένο Σεμινάριο Διαχείρισης Κρατήσεων αναφέρεται στην διαδικασία δημιουργίας Κράτησης και εξετάζει τον ρόλο του Τμήματος Κρατήσεων μέσα στο Ξενοδοχείο.

Αναφέρεται στην ορθή λειτουργία του Τμήματος, την επίλυση & αποφυγή προβλημάτων, ενώ γίνεται μνεία στην Ορολογία των Κρατήσεων.

Η διάρκεια του είναι 2,5 ώρες, ενώ στο τέλος δίνεται η δυνατότητα ερωτήσεων επί της ύλης.

 

 • σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένη γνώση για τις Κρατήσεις,
 • σε φοιτητές που θα εργαστούν στο Room Division και επιθυμούν ένα θεωρητικό υπόβαθρο για να κατανοήσουν καλύτερα το αντικείμενο τους,
 • σε νέους επαγγελματίες που έχουν ήδη μια μικρή εμπειρία στη Reception και επιθυμούν να εργαστούν σε Τμήμα Κρατήσεων,
 • σε φοιτητές ή νέους επαγγελματίες που έχουν ήδη εργαστεί 1-2 φορές σε Ξενοδοχείο και επιθυμούν την αναβάθμιση των γνώσεων τους,
 • σε φοιτητές ή νέους επαγγελματίες που έχουν ήδη εμπειρία από εργασία στο F&B και επιθυμούν την αλλαγή στο Room Division & συγκεκριμένα στις Κρατήσεις.

Ο Μιχάλης Φ. Βαρδαρός είναι ο ιδρυτής της ΤheHotelWay, εταιρείας Διαχείρισης Κρατήσεων & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ξενοδοχειακών Μονάδων, και ειδικεύεται στην Αναδιάρθρωση του Room Division των Ξενοδοχείων, με στόχο την αύξηση του μεριδίου τους στην Αγορά και την υψηλότερη απόδοση τους.

Βραβευμένος Απόφοιτος του Swiss IHTTI Hotel Management College, και κάτοχος Πιστοποιητικού Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης στη Διαχείριση Φιλοξενίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο Μιχάλης Βαρδαρός εργάστηκε πολλά έτη ως Γενικός Διευθυντής στο Kapari Natural Resort Σαντορίνης, μέλος του National Geographic Unique Lodges of the World, πολυτελές 5 * Ξενοδοχείο και πολυβραβευμένο επι σειρά ετών για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του.

Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στο Luxury Hospitality, ο Mιχάλης Βαρδαρός συνεργάστηκε με κορυφαία Ξενοδοχεία όπως το Doubletree by Hilton Resort ως Γενικός Διευθυντής στο νησί της Κω, και το Hyatt Regency στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ως στέλεχος πωλήσεων.

Εργάστηκε επίσης ως Σύμβουλος Ξενοδοχείων ιδιαίτερα στο νησί της Σαντορίνης, ενώ διετέλεσε Καθηγητής στο City Unity College – Swiss Alpine Center , διδάσκοντας Αρχές & Λειτουργία του Room Division.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  * Όνομα

  * Επώνυμο

  * Τηλέφωνο

  * E-mail

  *Αριθμός Συμμετεχόντων

  Σχόλια Συμμετοχής  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά