Πιστοποιημένα Προγράμματα Εκμάθησης Πληροφορικής

Το City Unity Κ.Δ.Β.Μ, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της αγοράς εργασίας σε έναν τόσο καίριο τομέα όπως αυτός της Πληροφορικής, και θέλοντας να προετοιμάσει τους σπουδαστές του υψηλά ιστάμενες θέσεις στην αγορά εργασίας, προσφέρει σε συνεργασία με το City University of Seattle προγράμματα ανταγωνιστικά και ικανά να διαμορφώσουν επαγγελματίες οι οποίοι θα έχουν ως στόχο την καινοτομία και την πρόοδο της επιστήμης που επέλεξαν ως επάγγελμα. Η αγάπη για την επιστήμη που επέλεξαν οι σπουδαστές έχει άμεσο αντίκτυπο και στη δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι παρεχόμενες υπηρεσίες και το τελικό προϊόν να είναι υψηλών προδιαγραφών και ιδιαιτερα ανταγωνιστικά. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία, καθιστούν τους αποφοίτους περιζήτητους στην αγορά στον τομέα της Πληροφορικής.

Διαθέσιμα Προγράμματα

CCNA – Διασύνδεση και παραμετροποίηση δικτυακών συσκευών τεχνολογίας Cisco

Το CCNA Routing and Switching διδάσκει δίκτυα βασισμένα σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες. Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την ακαδημία της Cisco, με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο.

Πρόσφατα, το Networking Academy Team αναγνώρισε ως Advanced Level Instructor τον εισηγητή CCNA, κύριο Βαγγέλη Δελατόλα, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους 100  top instructors παγκοσμίως.

Επίσης, από το 2011 έως και το ακαδημαϊκό έτος 2013, τα τμήματα CCNA του καθηγητή Στέφανου Ορφανίδη είχαν 100% επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Στη διάρκεια της εκπαίδευσης αναλύονται τα δίκτυα τα οποία είναι βασισμένα στην τεχνολογία της Cisco, καλύπτονται τα πρωτόκολλα αλλά και η θεωρία μαζί με αντιπροσωπευτικά εργαστήρια και πρακτική. Ο σπουδαστής μαθαίνει βασικές έννοιες και χρησιμοποιεί δρομολογητές (routers), μεταγωγείς (switches) αλλά και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες για απομακρυσμένες συνδέσεις (remote access).

Ο στόχος μας :

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προωθεί τη γνώση σε τεχνολογίες δικτύωσης και επικοινωνιών με στόχο την ευκαιρία ενός καλύτερου επαγγελματικού μέλλοντος.

Παρέχει την απαιτούμενη προετοιμασία για την πιστοποίηση CCNA (Cisco Certified Network Associate) με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας.

Testimonials :

Οι ανάγκες της εποχής για εκπαίδευση και μόρφωση ήταν η αιτία να επισκεφθώ το City Unity και να ενημερωθώ για τα προγράμματα του CCNA. Έχοντας δίπλα μου το Support της σχολής και τον καθηγητή μου Κ. Ορφανίδη κατάφερα μέσα σε 9 μήνες να ολοκληρώσω με επιτυχία (89,5%) το CCNA.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σε έναν κλάδο συνεχώς αναπτυσσόμενο όπως της πληροφορικής εκτός από την έμπρακτη γνώση χρειάζεσαι και τη θεωρητική επιβεβαίωση, το CCNA με βοήθησε έτσι ώστε να ολοκληρώσω τις γνώσεις μου πάνω στα δίκτυα. Ο εξοπλισμός της σχολής ήταν άρτιος και η επικοινωνία με τον καθηγητή άψογη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιλογή του City Unity για το CCNA αποδείχθηκε καλή. Με βοήθησε να καταξιωθώ στην δουλειά μου και οι πιθανότητες για οποιαδήποτε εργασία εκτός Ελλάδος αυξήθηκαν. Άψογη συνεργασία του καθηγητή και του τμήματος υποστήριξης των φοιτητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος αλλά και εκτός.

ΓΑΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τον κ. Στέφανο Ορφανίδη τον γνωρίζω ένα χρόνο και τέσσερις μήνες ως καθηγητή στο CCNA του City Unity. Είναι ειλικρινής , αξιόπιστος , άριστος καθηγητής καθώς και ευσυνείδητος όσο και ευγενής! Οι γνώσεις του πάνω στο CCNA είναι άριστες και σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσαμε μας βοήθησε στη λύση του όσο και στην κατανόηση του!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΤΑΣ

Βασισμένο στο Ακαδημαϊκό πρόγραμμα της Cisco, περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στις βασικές αρχές δικτύων, εφαρμογές και υπηρεσίες τους. Επίσης εισαγωγή σε προηγμένες τεχνολογίες δεδομένων όπως φωνή, βίντεο, ασύρματη πρόσβαση και ασφάλεια.
  • Εισαγωγή στα πρωτόκολλα δρομολόγησης και τις σύγχρονες συσκευές δρομολόγησης και δικτύωση πολλαπλών τοπικών δικτύων.
  • Σύγχρονα τοπικά δίκτυα, δημιουργία VLANS, ασύρματα δίκτυα. Τεχνικές ιεράρχησης τοπικών δικτύων. Σύνδεση και ασφάλεια δικτύων.
  • Τεχνολογίες πρόσβασης απομακρυσμένων δικτύων. Τεχνικές ασφάλειας και προστασίας. Πρακτική εφαρμογή τους στις σύγχρονες κατοικίες και εταιρείες.