Mediterranean & Multi-Ethnic Cuisine

Σεμινάριο Μεσογειακής και Πολύ Εθνικής Κουζίνας

  • Χώρος Διεξαγωγής : Athenian Riviera Hotel
  • Έναρξη : 21/02/2020 εως 23/02/2020
  • Διάρκεια : 4 ώρες
  • Ωράριο : Πρωϊνό – Απογευματινό 
  • Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο: 
    • Ελληνική / Ευρωπαϊκή 
      • ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (ΤΑΛΑΓΑΝΙ) ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ /    ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΩΝ
    • Συριακή /Αρμένικη
      • ΚΟΦΤΑ ΜΠΙΛ ΚΑΡΑΖ  ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΕΡΑΣΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
    • Αιγυπτιαή / Αραβική
      • ΦΑΛΑΦΕΛ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥΜΑΚ
    • Ελληνική / Ευρωπαϊκή 
      • ΣΑΛΑΤΑ ΕΥΕΞΙΑ  ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΣΚΛΑΝ ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΦΥΣΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΗΣ, ΡΟΔΙ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ, GOJI BERRIES, ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ 
    •  Ελληνική / Ευρωπαϊκή 
      • ΚΑΒΟΥΡΟΣΑΛΑΤΑ  ΝΤΟΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΒΟΥΡΙ (ΣΟΥΡΙΜΙ) , ΑΒΟΚΑΝΤΟ , ΜΑΝΓΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΠΑ ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ
    • Ινδική  
      • ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΡΜΑ  ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΥ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ ΣΑΦΡΑΝ (ΖΑΦΟΡΑ) ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ , ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΑΣΜΑΤΙ ΡΥΖΙ ( JASMINE RISE) Η ΛΑΧΑΝΙΚΑ 
    • Μαροκινή   
      • ΚΡΕΑΣ ΤΑΖΙΝ (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ) (ΑΡΝΙ) (ΜΟΣΧΑΡΙ) (ΨΑΡΙ) ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΣΑΦΡΑΝ,ΜΕΛΙ ΚΑΙ RASS EL HANUT (ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ) ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ
    • Ελληνική
      • ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΟ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΙΒΙΣΚΟ (ΤΣΑΙ) ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΔΟΝΕΡΟ 
    • Ευρωπαϊκή  
      • ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ , ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟ ΑΛΑΤΙΟΥ.

 

  • Σε ποιούς απευθύνεται : Σε επαγγελματίες της εστίασης, σε σπουδαστές μαγειρικής αλλά και σε όποιον ερασιτέχνη ενδιαφέρεται να μάθει τα μυστικά της Μεσογειακής καθώς και της Διεθνής Κουζίνα.
  • Εκπαιδευτικοί Στόχοι : Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουμε την Μεσογειακή / Ελληνική κουζίνα και μέσα απο αυτές να διευρύνουμε τις γνώσεις μας για μια πολυεθνική κουζίνα και τις συνταγές τους με τις ίδιες πρώτες ύλες. Να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο, σε άλλες χώρες και όλα αυτά μέσα απο επαγγελματικούς χώρους αλλά κυρίως και στον δικό μας χώρο ( σπίτι ) χωρίς αξιόλογες οικονομικές και επαγγελματικές μαγειρικές γνώσεις. 
  • Πιστοποίηση – Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) CITY ΚΔΒΜ2 (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ  2000023
  • Παροχές : Εκπαιδευτικό Υλικό και Συνταγές
  • Τιμή : 
    • Ιδιώτες – 100 €
    • Φοιτητές – 70 €
    • CUC Staff/Student – 50€

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ