Βαρδαρός Μιχάλης – Online Seminar: Οργάνωση & Διαχείριση Room Division

11 Δεκεμβρίου 2020   15.00 – 19.00

Κόστος συμμετοχής : 120€ 90€ 

50€ φοιτητές

Εισηγητής :

Βαρδαρός Μιχάλης

ATHENIAN EDUCATIONAL EXPERIENCE

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο του City Unity College με θέμα «Οργάνωση & Λειτουργία του Room Division».

 

Το Σεμινάριο είναι υψηλού επιπέδου, με θεωρητικό υπόβαθρο περιλαμβανόμενης της αντίστοιχης ορολογίας, και εμπλουτισμένο με παραδείγματα και αναφορές στην σύγχρονη Αγορά. Ειδικότερα :

 

* Ποια Τμήματα περιλαμβάνει το Room Division

* Συσχετισμός και Συνεργασία των Τμημάτων

* Ρόλος του Τμήματος Κρατήσεων σε Managerial & Operational Level

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Φ. Βαρδαρό :

Ο Μιχάλης Φ. Βαρδαρός είναι ο ιδρυτής της ΤheHotelWay,  εταιρείας Διαχείρισης Κρατήσεων & Συμβουλευτικών  Υπηρεσιών Ξενοδοχειακών Μονάδων, και ειδικεύεται στην Αναδιάρθρωση του Room Division των Ξενοδοχείων, με στόχο την αύξηση του μεριδίου τους στην Αγορά και την υψηλότερη απόδοση τους.

Βραβευμένος Απόφοιτος του Swiss IHTTI Hotel Management College, και κάτοχος Πιστοποιητικού Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης στη Διαχείριση Φιλοξενίας από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο Μιχάλης Βαρδαρός εργάστηκε πολλά έτη ως Γενικός Διευθυντής στο Kapari Natural Resort Σαντορίνης, μέλος του National Geographic Unique Lodges of the World, πολυτελές 5 * Ξενοδοχείο και πολυβραβευμένο επι σειρά ετών για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του.

Με πάνω από 24 χρόνια εμπειρίας στο Luxury Hospitality, ο Mιχάλης Βαρδαρός συνεργάστηκε με κορυφαία Ξενοδοχεία όπως το Doubletree by Hilton Resort ως Γενικός Διευθυντής στο νησί της Κω,  και το Hyatt Regency στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ως στέλεχος πωλήσεων.

Εργάστηκε επίσης ως Σύμβουλος Ξενοδοχείων ιδιαίτερα στο νησί της Σαντορίνης, ενώ διετέλεσε Καθηγητής στο City Unity College – Swiss Alpine Center , διδάσκοντας Αρχές & Λειτουργία του Room Division.

Φόρμα Συμμετοχής

    Πολιτική απορρήτου

    Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά