
Επαγγελματικές Γνώσεις στη Λειτουργία Τροφίμων και Ποτών
Το πιστοποιητικό παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα να κατανοήσουν τις επιχειρησιακές πτυχές λειτουργίας του τομέα τροφίμων και ποτών σε...
- OVERVIEW
- CURRICULUM
- FEATURED REVIEW (0)
Το πιστοποιητικό παρέχει στους φοιτητές την δυνατότητα να κατανοήσουν τις επιχειρησιακές πτυχές λειτουργίας του τομέα τροφίμων και ποτών σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Είναι σχεδιασμένο για να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες, ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν μια θέση εισόδου σε οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και ποτών. Ένα μείγμα της πρακτικής άσκησης και της θεωρίας στην τάξη ενισχύει την αυτοπεποίθηση των μαθητών στην εκτέλεση των καθηκόντων τους ως διαχειριστές τροφίμων και ποτών και την ίδια στιγμή ενισχύει τις δεξιότητες τους προς εξυπηρέτηση των πελατων. Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στις αντίστοιχες προδιαγραφές του Ελβετικού Διπλώματος, στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να μπορέσουν οι μαθητές να αυξήσουν την κατανόησή τους στις ενέργειες F & B μέσω της παράθεσης μιας σειράς απο θεωρητικές έννοιες και πρακτικές λειτουργίες σε ένα περιβάλλον F & B και να τους προετοιμάσει για το απαιτούμενο επίπεδο επάρκειας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο μιας επιχείρησης μαζικής εστίασης
Μαθήμάτα :
- • Customer Service and Effective Communication
- • Food and Beverage Service Management
- • Food and Beverage Service Practicals
- • Applied Hotel Operations
- • Personal Planning & Development
- • Industry Placement
Προϋποθέσεις Εισαγωγής :
Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα θα πρέπει να είναι απόφοιτοι λυκείου , με στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών και να περάσουν την εισαγωγική συνέντευξη της σχολής.