Υποδομές

Υποδομές

  • LiveZilla Live Help
  • City Unity College
  • CityU
    Ιδιωτικό Ινστιτούτο
    Επαγγελματικής Κατάρτισης
  • CityU
    Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity , διαμόρφωσε και εξόπλισε τρεις υπερσύγχρονους χώρους, έτσι ώστε να προσφέρει στους φοιτητές, σπουδές υψηλού επιπέδου και ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Κτήριο Α Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη

Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες για απόκτηση εξειδίκευσης στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων.

Κτήριο Β Θησέως 15-17, Αθήνα

Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Ποσειδώνος 70 , Γλυφάδα

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο PALMYRA BEACH HOTEL, όπου οι σπουδαστές ανάλογα με το αντικείμενό που έχουν επιλέξει πάνω στις τουριστικές/ξενοδοχειακές σπουδές χρησιμοποιούν για την εκπαίδευσή τους όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, για να εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας τουριστικού/ξενοδοχειακού αντικειμένου.

Φοιτητικές Εστίες

Τo ολοκαίνουριο ιδιόκτητο CityU Accommodation Hall άνοιξε τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2009.

Περιλαμβάνει άνετες εστίες, με φιλικό και οικείο περιβάλλον, ιδανικό για τις ώρες μελέτης, τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης και για αξέχαστα φοιτητικά χρόνια.

Το CityU Accommodation Hall, περιλαμβάνει ικανοποιητικό αριθμό εστιών σε απόσταση 500μ από τις κύριες εγκαταστάσεις του κολεγίου και δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνση των αλλοδαπών φοιτητών καθώς και όσων προέρχονται από την Ελληνική περιφέρεια. Η κατανομή των εστιών γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Επίσης περιορισμένος αριθμός εστιών διανέμεται βάσει κοινωνικών κριτηρίων των αιτούντων.

Η κατανομή των εστιών των σπουδαστών κατά τα παραπάνω, γίνεται με εισήγηση του υπεύθυνου εγκαταστάσεων και έγκριση του υπεύθυνου Οικονομικού.

Σε όλους τους σπουδαστές που φιλοξενούνται στο CityU Accommodation Hall, διανέμεται ο σχετικός οδηγός (CityU Accommodation Hall Guide ) για την ορθή και ασφαλή χρήση των εγκαταστάσεων.

Einstein Cafe

Οι φοιτητές του City Unity μπορούν να απολαμβάνουν ευχάριστα διαλείμματα στην καφετέρια του City Unity , το Einstein Cafe!

To Einstein Cafe είναι ειδικά διαμορφωμένο ώστε να μην προκαλείται καμία απολύτως ενόχληση στους υπόλοιπους χώρους.

Σερβίρονται υπέροχα ροφήματα και σνακ σε συνδυασμό με ευχάριστη μουσική, ενώ οι φοιτητές μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και σε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια.

Η πρόσβαση στους παραπάνω χώρους επιτρέπεται μόνον με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας.

 


 

«Συνεχίζοντας δυναμικά την εξελικτική μας πορεία είμαστε περήφανοι τόσο για το νέο μας κεντρικό κτίριο όσο και για τις εγκαταστάσεις των φοιτητικών εστιών. Οι νέες μας επενδύσεις εκφράζουν την φιλοσοφία μας που είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον φοιτητή, αλλά και την αποφασιστικότητα μας να επενδύσουμε και να εδραιωθούμε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.» (Γερονικόλας Χαράλαμπος , Πρόεδρος City Unity)