Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών
Hide Gallery

Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών

Το τμήμα Διοίκησης Τουρισμού & Φιλοξενίας του City Unity προσφέρει ένα πολύ πλούσιο χαρτοφυλάκιο μαθημάτων σε όλα τα τμήματα της διεθνούς φιλοξενίας και της  τουριστικής βιομηχανίας! Από την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Culinary Arts,  το Travel & Tourism Management εως στην Διοίκηση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων,  το Management Κρουαζερόπλοιων η τη Διαχείριση κέντρων ευεξίας / Spa  με έκδοση πιστοποιητικού  και διπλώματος.Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε απλά κάτι για όλους!

Στα επίπεδα Certificate και Diploma, το City Unity  είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τα διάσημα ελβετικά προγράμματα σπουδών που είχαν σχεδιαστεί από την Ελβετική εταιρεία  Alpine Center, εστιασμένη στη διεθνή φιλοξενία και τον τουρισμό.

Από την Σαγκάη και το Πεκίνο , Τορόντο και τη Νέα Υόρκη, απο τη Στοκχόλμη στο Ντουμπάι, απο το Λονδίνο εως τη Βηρυτό, Αθήνα , Αμμάν, Βρυξέλλες, στο Κουβέιτ, στη Μελβούρνη, τη Ζυρίχη ,Θεσσαλονίκη, στη Μαδρίτη ,στο Μαϊάμι, Γιοχάνεσμπουργκ ,Ρέικιαβικ, Ελσίνκι , Ανόι, Μόσχα ,Κίεβο, και σε όλη την Ελλάδα, οι απόφοιτοι του Alpine βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις σε κορυφαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις!

Το Swiss Alpine Center  έχει τη φιλοσοφία της εκπαίδευσης στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στην προσέγγιση των τεσσάρων πυλώνων: πρακτικές δεξιότητες, επαγγελματική συμπεριφορά, ικανότητες διαχείρισης, καθώς και στη δέσμευση για τη δια βίου μάθηση.

Η πρακτική  άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών και της σταδιοδρομίας της Alpine & το γραφείο επαγγελματικής αποκατάστασης υπερηφανεύεται για την  βοήθεια  προς τους φοιτητές της  με την  εύρεση κατάλληλων θέσεων σε κορυφαία ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Η Alpine έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας τουριστικής εκπαίδευσης, με ποσοστό απασχόλησης 100%  μετά την τοποθέτηση των φοιτητών της και η φήμη της είναι μια αντανάκλαση των  αυξανόμενων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της.

Σας προσκαλούμε να δείτε τα ερευνητικά προγράμματα μας, να επανεξετάσετε τα διαπιστευτήρια της παγκόσμιας κλάσης σχολής μας, να διαβάσετε τις ιστορίες επιτυχίας των αποφοίτων μας και στη συνέχεια να εγγραφείτε μαζί μας για ένα λαμπρό μέλλον!


Διαθέσιμα Προγράμματα