Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών
Hide Gallery

Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών

Το τμήμα Διοίκησης Τουρισμού & Φιλοξενίας του City Unity προσφέρει ένα πολύ πλούσιο χαρτοφυλάκιο μαθημάτων σε όλα τα τμήματα της διεθνούς φιλοξενίας και της  τουριστικής βιομηχανίας! Από την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Culinary Arts,  το Travel & Tourism Management εως στην Διοίκηση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων,  το Management Κρουαζερόπλοιων η τη Διαχείριση κέντρων ευεξίας / Spa  με έκδοση πιστοποιητικού  και διπλώματος.Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε απλά κάτι για όλους!

Στα επίπεδα Certificate και Diploma, το City Unity  είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει τα διάσημα ελβετικά προγράμματα σπουδών που είχαν σχεδιαστεί από την Ελβετική εταιρεία  Alpine Center, εστιασμένη στη διεθνή φιλοξενία και τον τουρισμό.

 

ALPINE CENTER, Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Το Swiss Alpine Center ιδρύθηκε το 1987 και έχει να επιδείξει τις επιτυχημένες καριέρες των αποφοίτων του οι οποίοι κατέχουν καίριες θέσεις σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας της φιλοξενίας και του τουρισμού ανά τον κόσμο. Το Alpine Center, εκτός από την Αθήνα, έχει αναπτύξει στη διάρκεια της λειτουργίας του συνεργασίες με ακαδημαϊκά ιδρύματα σε πολλά μέρη του κόσμου, όπως ενδεικτικά Πεκίνο, Τορόντο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη, Ντουμπάι, Λονδίνο, Βηρυτό, Αμάν, Βρυξέλλες, Κουβέιτ, Βισμπάντεν, Μελβούρνη, Ζυρίχη, Θεσσαλονίκη, Μαδρίτη, Μαϊάμι, Γιοχάνεσμπουργκ, Ρέικιαβικ, Ελσίνκι και Ανόι. Σε όλα τα μέρη όπου προσφέρονται τα προγράμματα του Alpine Center, οι απόφοιτοί του αποδεικνύουν διαρκώς ότι είναι άρτια καταρτισμένοι και αφοσιωμένοι επαγγελματίες.

Το Alpine Center προσφέρει επί τρεις σχεδόν δεκαετίες πρωτοποριακή, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση στο πεδίο της διαχείρισης φιλοξενίας και τουρισμού και έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με εντυπωσιακό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει σχεδόν το 100%. Το ποσοστό αυτό δεν αντικατοπτρίζει απλώς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των σπουδαστών του Alpine, αλλά και τις δραστηριότητες του δυναμικού Career & Placement Office του Alpine Center.


Διαθέσιμα Προγράμματα